Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Smøremiddel

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Soppec Silikonspray 400ml

  kr 126,25
  Beskrivelse Silikonsprayen er utformet for å smøre og beskytte deler i metall, plast og gummi. Produktet er vannavstøtende, PH-nøytralt, værbestandig og resistent mot svake syrer og alkalier. Silikonsprayen beskytter gummideler mot frost og uttørking, og forhindrer gnissing og knirking. Den tilbyr en utmerket mekanisk og termisk stabilitet. Kartong à 12 stk.

  Soppec Kobberfett 400ml

  kr 333,75
  Kobberfett er et smøremiddel med høyt innhold av kobber, for å forhindre slitasje og låsing av skruekoblinger ved eksponering for meget høye temperaturer. Det letter montering og demontering av lager og andre deler, og forhindrer at de skiver (kärvar). Produktet er fuktavvisende og resistent mot vann og korrosjon. Kartong à 12 stk.

  Soppec Kontaktspray 400 ml

  kr 170,00
  Dette produktet er et rengjøringsmiddel kombinert med smøreolje og beskyttelse av høyeste kvalitet for å løse rust. Det garanterer varig funksjon uten avbrudd på elektriske apparater. Produktet er ikke etsende, det fjerner smuss og forbedrer ledningsevnen. Det minsker den mekaniske motstanden og gir en varig beskyttelse mot fuktighet.

  Makita Hammerfett 95 Ml

  kr 118,75
  HAMMERFETT 95ML

  Soppec Smøremiddel PTFE 400 ml

  kr 170,00
  Dette smøremiddelet av høy kvalitet er basert på PTFE, og garanterer bra smøring med lang varighet. Frigjør låste deler av metall eller plast. Produktet har svak resistens mot friksjon, og beskytter mot korrosjon ved å være fuktavvisende. Egnet for alle deler som ruller eller glir, slik som drev, tannhjul, hengsler og verktøysmaskiner i både tørre og fuktige forhold. Har bra gjennomtrengningskapasitet og tåler høyt trykk.

  Soppec Rustløser 400 ml

  kr 170,00

  Total Fettpatron 425gr.Multi EP2

  kr 89,62
  MULTIS EP 2 0,4KG Lithium-kalsium basert universal smørefett i spray med EP additiver som egner seg godt til tungt belastede kjeder, kulekoblinger, glideflater osv. Til auto, landbruk, entreprenører, transport, industri mm. Dette produktet er meget anvendelig der hvor det er vanskelig eller lite hensiktsmessig å benytte fettpatroner eller sentral smørepåfyller. Spray gir lite søl og svinn ved bruk. Tyntflytende ved påføring, skummer lett og trekker inn, deretter koagulerer produktet til en fast konsistens lik NLGI 2. NLGI 2 ISO 6743-9: LXBCEB 2, MB267.0, DIN 51 502: KP2K-25. Driftstemperaturområde fra -25 til 120 °C.

  Kilfrost 400 AO-Olje 5Ltrfor luftverktøy.

  kr 873,75
  Forebygger driftsproblemer på trykkluftverktøy ved fuktige og kalde værforhold. Et fremragende produkt som opprettholder smøreegenskapene under de høyeste hastigheter og største belastninger, selv ved ekstrem kulde og høy luftfuktighet. Anerkjent og anbefalt av verdens ledende industri-produsenter.

  Kilfrost 400 AO-olje 1Ltrfor luftverktøy.

  kr 147,50
  Forebygger driftsproblemer på trykkluftverktøy ved fuktige og kalde værforhold. Et fremragende produkt som opprettholder smøreegenskapene under de høyeste hastigheter og største belastninger, selv ved ekstrem kulde og høy luftfuktighet. Anerkjent og anbefalt av verdens ledende industri-produsenter.

  Soppec Skjæreveske 400ml.

  kr 170,00
  Profesjonell gjenge- og skjæreolje, som forhindrer overoppheting av metallet ved boring, klipping, sliping, fresing, saging, pussing og høvling. Produktet beskytter og smører verktøyet, minsker slitasjen og øker arbeidshastigheten, noe som igjen sparer tid.

  WD-40 Universalspray 200ml

  kr 115,50