Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Snøfreser

  Snøfreser

  Få unna snøen raskt og effektivt med en snøfreser. Hos oss i Jegard får du et godt utvalg av bensin- og batteridrevet snøfreser fra Toro. Batteridrevet snøfreser er mer lettvint og perfekt for mindre områder som innkjørsel til huset eller en mindre gårdsglass, dersom du har et større uteområdet kan vi anbefale en snøfreser på bensin. Uansett hva behovet ditt er, kan du være sikker på at du finner utvalget hos oss.

  Er du usikker på hvilke snøfreser som passer ditt behov? Ta kontakt med oss her på nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo. Vi har hyggelige medarbeidere med høy fagkunnskap som kan hjelpe deg med det du trenger.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Toro TREKK 2- TRINNS FRESERE

  kr 1 260,00

  Toro TREKK 1-TRINNS FRESERE

  kr 958,75

  Toro SnowMax 724 QXE.

  kr 14 995,00
  Toros førsteklasses Snøfreser, denne bruker en helsveiset stålramme og er den eneste snøfreser på markedet som er utstyrt med Toros automatiske operativsystem (ADS). Maskinen tilpasser seg brukerens tempo fra 0 til 5,6 km/t uten å bytte gir. Med automatisk frakobling kan du gjøre skarpe svinger raskt og enkelt. Med Toros patenterte Quick Stick -system kan du kontrollere lengden og retningen på snøkastet. Bladets rotasjonshastighet er 10 ganger raskere enn standard totrinns snøfreser, denne maskinen er unik på markedet. Denne maskinen har praktisk elektrisk startfunksjon. Åpningsbredden på 61 cm og kastelengden på 12 meter.

  Toro PowerMax HD 1428 OXHE - 71cm.

  kr 58 995,00

  Toro PowerMax HD 928 OAE CE.

  kr 32 595,00

  Toro Snøfreser Power Max E26 60V Batteridrevet

  kr 37 995,00
  Nå kan du rydde snø på sene kvelder og tidlige morgener uten å forstyrre naboene! Toros nye stille, kraftige, batteridrevne 2-trinns snøfreser er blant annet utstyrt med en behagelig håndtakvarmer og et kraftig vinkelgir som gjør det mulig å komme seg like lett rundt i en snø fonn som i løs snø. Maskinen er lett å håndtere takket være det fleksible automatiske styringssystemet. Praktisk elektrisk start, LED-belysning og enhåndsgrep. Kort sagt en stille, effektiv batteridrevet snøfreser som etterlater et fint snøfritt resultat.

  Toro PowerMax 826 OAE 252CC CE Steel Chute.

  kr 24 995,00