Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  SNA EUROPE AS

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bahco Minibaufil 208

  For vanskelig tilgjengelige posisjoner og steder. Leveres med et 250 mm (10") Sandflex® 24 TPI bimetallblad. Enkel justering av bladlengden. Lett å håndtere. Støpt bue for god holdbarhet.

  Bahco stikksag 3150-12 XT9

  Håndsag for saging i tre og plastmaterialer som kryssfinér, laminater og plast. Unik XT-tanning, tannspissherdede tenner for langvarig skarphet. Tykkere blad for bedre stabilitet og presisjon. Overflatebehandling som minker friksjonen og beskytter mot rust. Fastskrudd tokomponents håndtak. For saging i tre og plastmaterialer som kryssfinér, laminater og plast.

  Bahco Størrelsesadapter for hullsager

  Størrelsesadaptere for forstørrelse av eksisterende hull. Dette produktet skal festes til styreboret med sekskantskruen, slik at du kan montere den mindre hullsagen i den større hullsagen. Brukes for både små (< 32 mm) og store (≥32 mm) hullsager. Fungerer utmerket sammen med våre Quick-Ejector-holdere. Pakket i SB-pakning. Innovativt produkt som gjør det mulig å forstørre eksisterende hull ved å bruke en mindre hullsag som styring ved skjæring. To sider med forskjellige gjenger passer hullsager av alle størrelser. Fest styreboret med en 4 mm (5/32") sekskantskrue.

  Bahco Baufilbue 306

  Leveres med et 300 mm (12") Sandflex® 24 TPI bimetallblad. Komfortabel, lett å bruke, lav vekt. Bladet kan monteres i 90° for fluktende kapping. Ideell for hobbybruk.

  Bahco Bor Quick-Ejekt holder ESM

  Styrebor for holdere med kjerneutstøterfunksjon som slutter på ES. 3834-DRL-ES er et allsidig styrebor med integrert spiss i hårdmetall for å muliggjøre høy skjæreytelse i ulike materialer, som glassfiber, mur og tre. Skal brukes med hullsager i hårdmetall. 3834-DRL-HSS-ES er et HSS-styrebor med perfekt ytelse i både metall og tre Skal brukes med hullsager i bi-metall. Pakket i SB-pakning.

  Bahco Avbitertang 160mm ergo

  Tokomponent ERGO™-håndtak: termoplastisk overflate på robust polypropylen gir enestående grep. Sideavbiter utviklet i henhold til den vitenskapelige ERGO™-prosessen. Egnet for klipping av kobber, jern og pianotråd. Avstanden fra leddet til senter av skjærene er redusert for større utveksling og høyere klippekapasitet. Forsynt med patentert returfjær med på/av-funksjon. Høykvalitets stål. Fosfatert utførelse, rustbeskyttet. Klipperadiusen øker langs skjæret for klipping av harde materialer som pianotråd nær leddet, samt myke materialer. Skrudd ledd sikrer stor utveksling og nøyaktig innretting av skjærene. Avrundete kjefter som gjør tangen velegnet på trange steder. Forsynt med patentert returfjær med på/av-funksjon. Induksjonsherdede skjær. Maksimal komfort med minimal innsats takket være ergonomisk utførelse. Behagelig to-komponents håndtak gir utmerket grep. Større utveksling og kuttekapasitet takket være leddets plassering. Selvåpnende håndtak med fjæraktivering.

  Bahco Spikerdor 2,5mm

  Helpolert ståloverflate med forkromming. Høykvalitets stål. Plasthåndtak. Leveres i SB-pakning på blisterkort.