Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk
  Produsent: Hultafors Norge AS

  SNICKERS VINTERSTØVEL SPARTA SG74001

  Sparta tilhører neste generasjons vernesko med den siste teknologien som gir en unik kombinasjon av langvarig, lette og super komfortable sko. Den nye olje bestandige og anti-skli TPU yttersålen fra VIBRAM er spesielt utviklet for å gi utmerket grep på is og snø, selv ved veldig lave temperaturer. Vårt TECH lær er produsert i fullnarvet impregnert lær som er vannavstøtende og ventilerende. Vår THERMO fôring består av en kombinasjon av ull og tekniske fibre i to lag som gir optimal mikroklima, holder deg varm og tørr. Vår fiberglass vernetupp er lettere og sikrere enn tradisjonelle vernetupper, Flerlags teknologi gir et sporty design og gir ekstra plass på innsiden. Vår nye kompositt spikertramp er lettere, tynnere og sterkere enn tidligere noe som gir bedre komfort og mer fleksible sko.
  *

  Overdel: TECH lær premium fullnarvet impregnert lær som er vannavvisende og ventilerende. Glidelås på siden for enkelt ta den av og på. Fôret: THERMO fôr - kombinasjon av ull og teknisk fiber.

  Yttersåle: Oljebestandig og anti-skli TPU yttersåle fra VIBRAM, lager ikke merker. Innersåle: Pustende, antibakteriell EVA med Poron pads.

  Passform: Bred.

  Sikkerhetsstandard: EN 20345, S3, SRC Beskyttelse: Kompositt spikertramp og glassfiber vernetupp.

  Mjukt kompositspiktrampskydd och glasfibertåhätta