Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Spikerpistol

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Bosch Betongspikerpistol GNB 18V-38 XL-BOXX

  Produktfordeler: Det må være enkelt og intuitivt og gå raskt å feste stålskinner på betong og stål. GNB 18V-38 Professional hjelper deg med å få jobben gjort. Den drives av vår kraftige BITURBO Brushless-teknologi og inngår i Bosch Professional 18V System. Alt du trenger er ett eneste ProCORE18V-batteri, og du er klar – du trenger ingen ekstra gasspatroner. Vi har utviklet et pålitelig festesystem som inneholder både verktøy og spikre. Dermed kan du konsentrere deg om jobben din. De sertifiserte galvaniserte spikrene i karbonstål sørger for fester som holder lenge i betong og stål. Vi tilbyr spikre fra 16 til 38 mm for betong og fra 13 til 19 mm for stål. Verktøy og spikrene er testet og godkjent i henhold til ETA eller ICC. Utstyr og bruk: Kompatibelt med Bosch Professional 18V System og batterier av forskjellige merker fra batterialliansen AMPShare.

  Spit Boltepistol Pulsa 27E 15-27

  Lett og kompakt boltepistol for elektriske og mekaniske applikasjoner. Maksimer produktiviteten med et allsidig, kompakt og velbalansert verktøy. Kraftig og kompakt: - En av de letteste, mest allsidige og kraftigste boltepistolene på markedet med 10 000 skudd per batteri ladning. Ett verktøy for flere applikasjoner: - Fest metallskinne til stål, betong og murverk eller bytt nesestykket for å feste kabel, rør, kanal og mer, alt med ett verktøy. Bedre arbeidsmiljø: - Fest trygt med redusert hånd/armvibrasjon og praktisk talt uten støv kontra tradisjonelle metoder. Maksimer arbeidsdagen: – Bruk kvalitetsspiker med opptil 400% flere skudd på hver ladning enn rene batteriverktøy. Designet for komfort: - Et godt balansert, ergonomisk verktøy som reduserer tretthet i hånd- og håndledd sammenlignet med andre løsninger. 2 års garanti som standard: - 35 år med SPIT-innovasjon resulterer i et robust og holdbart verktøy som blir ditt mest pålitelige.

  BOSCH SPIKERPISTOL GNH 18V-64 M SOLO L-BOXX

  Produktfordeler: GNH 18V-64 M Professional med enkel- og kontaktutløsing er den mobile løsningen for rask og nøyaktig feste av forskjellige materialer. Den batteridrevne spikerpistolen trenger verken kompressor, luftslange eller en dyr gasspatron. Det er bare å sette inn batteriet, og du er klar til å jobbe. Når spikermagasinet er tomt, hindrer en låsefunksjon skudd uten spiker, og beskytter dermed emnet. GNH 18V-64 M har et intuitivt brukergrensesnitt (HMI) for enkel aktivering av utløsingsmoduser. Utstyr og bruk: Den er perfekt til gulvlister, vindus- og dørkarmer, brystpaneler, trappehus og lister av mykt tre (for eksempel furu). Passer til alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System). Tilleggsinformasjon: GNH 18V-64 M Professional har både enkeltaktivering og kontaktaktivering for maskinspiker med en diameter på 1,6 mm og en lengde på opptil 64 mm. Den er godt balansert, og den nye designen gjør det mulig for brukeren å legge den fra seg ved avbrudd i arbeidet. Den batteridrevne spikerpistolen gir også mulighet til svært høy presisjon, takket være nøyaktig justering av forsenkningsdybden.

  Makita Dykkertpistol 18V DBN500ZJ

  Praktisk 18V dykkertpistol til listing og liknende arbeid med 1,2 mm dykkertDrives med lufttrykk og har lave vibrasjonsverdier. Maskinen kan ikke avfyres uten dykkert i magasinet slik at man unngår å skade treverket ved tomskudd. Stillegående dykkertpistol med lang batteritid grunnet effektivt drivsystem. Bruker dykkert med diameter 18Ga, eller 1,2mm i lengder 15-50 mm.

  Paslode Impuls IM50-F18LITH 16-50 Gass.

  Premium gassdrevet dykkertpistol med Lithiumteknologi. FORDELER OG BRUKSOMRÅDER Lithiumbatteri lades raskt- Opptil 10 000 skudd ved full opplading (1.5 time). Optimalisert vekt og balanse- jobb hele dagen uten å bli sliten. Enkel dybdejustering for perfekt resultat. God sikt og gumminese - spikre presist uten å etterlate merker. På/Av-batteriposisjon for optimal kapasitet. Vendbar beltekrok og enkel fjerning av eventuell forkiling.

  Paslode Spikerpistol IM90CI 51-90 Gass

  Produktbeskrivelse Gassdrevet spikerpistol for 34° papirbåndet spiker fra 50 til 90 mm Produktfordel Premium gassdrevet spikerpistol med Lithiumbatteri og Start & Go®-teknologi Fordeler og bruksområder Start & Go® - Gir opptil 25 % flere skudd Gass- og strømindikator viser raskt gjenværende batteri- og gassnivå Lithiumbatteri med hurtig lading - Opptil 13 000 skudd ved full opplading (1.5 time) Forbedret ytelse i kaldt vær: Fungerer ned til -15 °C Best effekt-/vektforhold Nese med skarpe tagger gir et godt grep i treverket. Brukervennlig dybdejustering