Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Støvler

  Støvletter er en type høye vernesko som gir ekstra beskyttelse og støtte for anklene. Disse skoene er laget med spesielle sikkerhetsfunksjoner, som for eksempel vernetupp, antistatiske såler og elektrisk isolasjon, og kan brukes i en rekke arbeidsmiljøer. Støvletter finnes i ulike modeller og materialer, fra lær og gummi til mer slitesterke syntetiske stoffer. Enten du arbeider på en byggeplass eller i en fabrikk, kan en støvlett være et pålitelig valg for å beskytte føttene og anklene dine.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av vernestøvler. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  VERNESTØVEL(EG62E33) DUNLOP PUROFORT GRØNN

  kr 1 347,50
  Lett og fleksibel vernestøvel med såle og overdel i myk og fleksibel Purofort® PU. Grove og selvrensende knaster i slitesåle for god sklisikkerhet. Nedklippbart skaft for individuell tilpasning. Kan brukes hele året, ned til -20 °C. Leveres med komfortabel innersåle med svettetransporterende egenskaper. Tåvernhette og spikertrampsåle i stål.

  SNICKERS VERNESTØVEL TIGRIS HØY SG81001

  kr 4 497,50
  Solid Gear Tigris GTX AG High gir deg en unik kombinasjon av godt grep, lav vekt, utmerket demping og høy pusteevne. Dette produktet forener Arctic Grip Pro-funksjonen fra Vibram® med den vanntette isolasjonen til GORE-TEX®. Tigris er utstyrt med lissesystemet BOA® Fit System som gir en suveren passform. Alle detaljene er av høyeste kvalitet og sørger for at denne skoen yter det ypperste i sin klasse.

  VERNESTØVLETT SIXTON TERRANOVA ICETREK SVART

  kr 3 000,00
  Vernestøvlett i fullnarvet kvalitetslær. Med vernetå i kompositt og spikertrampsåle i tekstil. Skoen er innvendig fôret med PRIMALOFT® og den har OutDry® vanntett membran sveiset til lærets innside. Glidelås på innsiden og snøring i front. Den har en mellomsåle i myk PU for ekstra god demping. Meget sklisikker Vibram® yttersåle i gummi.

  VERNESTØVEL SHORE SG61004

  kr 3 872,50
  SOLID GEAR Shore har den perfekte kombinasjonen mellom demping og pusteevne, som kommer av at skoen har en mikrofiberoverdel med TPU-tåforsterkning og en PU-mellomsåle med høy demping. Polyuretanteknologien i mellomsålen, sammen med en tynn yttersåle av gummi, gir en veldig lett og god pute og øker komforten. Skoen er utstyrt med teknisk plyester fleece som fôr samt BOA® Fit System for enkel snøring. Beskyttelse i tåhetten og spikertrampbeskyttelse. ESD funksjon ihht EN 61340-4-3:2002.

  Snickers VINTERSTØVEL ALASKA TG80420 S3

  kr 2 286,25
  Alaska tåler tøff bruk i de tøffeste miljøer, med ekstra fôr i syntetisk ull for å holde deg varm. Olje- og varmebestandig anti-skli gummi på yttersålen gir ekstra beskyttelse, og glidelås på siden gjør skoen enkel å ta av og på.