Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Stige

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Zarges VarioStige.2x6 Trinn. 1.79 meter

  ZARGES VARIOFLEX En solid og meget fleksibel, frittstående stige med fire regulerbare ben som egner seg godt til steder med ujevnt underlag.

  Teleskopstige 2.9M Werner

  Teleskopstigen fra Werner er en solid, lett og stødig teleskopstige i aluminium som kan justeres til alle høyder. En verdensmester når det kommer til plass-besparelse i liten størrelse for transport, men likevel høy stabilitet når den er utslått.

  Zarges Multikombi Pro 4x3 trinn

  Solid 4-delt kombinasjonsstige i aluminium (EN 131-4). Kan brukes som anliggende- og frittstående stige, og arbeidsplattform. Leveres med plattform (kun modellene varenr. 42377 og varenr. 42379) Proff variant Anliggende stige fra 3,6 - 5,9m Frittstående stige fra 1,85 - 2,84m Stigen tar liten plass - lett å oppbevare og lagre Leveres med plattform i henhold til EN131-4 (kun nr. 42377 og nr. 42379)

  Telesteps 3,0 m/forlengerben

  Den originale teleskopstigen, enkel og kompakt. Den tar liten plass sammenlagt, har enkel og trygg trinnlåsfunksjon som gjør at den alltid vil ha riktig høyde siden man kan låse den på hvert trinn. Trinnene er 6,5 cm dype, riflede og skråstilte som gjør at dem er sikker å stå på. Pakken er inkludert 2 stk forlengerben FORDELER Tar liten plass sammenlagt Enkel og trygg trinnlåsfunksjon Kan låses på hvert trinn 2 forlengerben er inkludert