Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk
  Leverandør: ANDREAS STIHL A/S

  Stihl Blåse og Sugeaggregat SHA 56

  SKU: 26917
  Produsent varenr.: SA020117104
  Velg om du vil suge opp bladene eller blåse dem bort-bruk en kombinert vifte og løvsuger drevet av STIHL-batterier. Med SHA 56 i AK -systemet kan du få disse to funksjonene på samme maskin. Den praktiske kombinasjonsmaskinen kan brukes til mange forskjellige oppgaver. Etter å ha klippet plenen, kan du bruke den til å blåse skifer/steinheller for å holde hagen fri for blader/gress eller suge skitt fra garasjegulvet. Du kan enkelt bytte mellom funksjoner uten verktøy. Det innovative roterbare håndtaket med integrert vindstyring gjør SHA 56 veldig behagelig å bruke. Den kraftige metallkomposteringskniven fin kutter det som suges inn, slik at det blir mer plass i oppsamlingsposen. Den store åpningen på maskin viften gjør den enkel å rengjøre. Det følger ikke med batteri eller lader. Se anbefalt batteri i tekniske data.
  SKU: 26917
  Produsent varenr.: SA020117104
  Tilgjengelighet: 3 på lager

  Tekniske data

  Batteridriftstid AK 10 (1) min opptil 12 Batteridriftstid AK 20 (1) min opptil 25 Batteridriftstid AK 30 (1) min opptil 30 Blåsekraft med rundt munnstykke N 8 Lydeffektnivå dB(A) 94 Lydtrykknivå dB(A) 81 Luftgjennomstrømming med flatt munnstykke m³/h 490 Luftgjennomstrømming med rundt munnstykke m³/h 560 Maks. lufthastighet med flatt munnstykke m/s 61 Maks. lufthastighet med rundt munnstykke m/s 56 Nominell spenning V 36 Vibrasjonsverdi høyre m/s² 1,1 Brukstiden kan variere avhengig av bruksområde Kombinasjon av lufthastighet og luftgjennomstrømming K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2,0 dB(A) K-Faktor ifølge RL 2006/42/EG = 2 m/s²

  Standard

  • SHA 56
   Enkel rengjøring
   Den store åpningen til viftehjulet gjør det enkelt å rengjøre rundt kompostkniven eller fjerne smuss som har satt seg fast.
  • SHA 56
   Ergonomisk, vribart håndtak
   Håndtaket som kan vris 180° gjør maskinen komfortabel og ergonomisk å jobbe med som både blåser og suger.
  • SHA 56
   Justerbar bærerem
   Vattert og justerbar bærerem gir høy bærekomfort og avlaster under arbeid. Opphengsringer i metall.
  • Smart Connector
   Kompatibel med Smart Connector
   STIHL Smart Connector monteres raskt og enkelt på maskinen.
  • SHA 56
   Kompostkniv i metall
   Robust kompostkniv i metall som effektivt finhakker det som suges opp.
  • Lengdejusterbart blåserør
   Lengdejusterbart blåserør
   Blåserøret på SHA 56 kan justeres i to ulike steg for nå tilpasses din kroppslengde. Bekvemt, samt at det minimerer tap av blåsekraft på grunn av for stor avstand til bakken.
  • SHA 56
   Smart utformet oppsamlingspose
   Oppsamlingsposen på 40 l er i et materiale som bare slipper gjennom luften i én retning, og er enkel å montere på maskinen. Posen har tynne remmer slik at den kan henges opp på ulike måter, og en asymmetrisk form som gjør den lett å være. En lang glidelås gjør posen lett å tømme.
  • SHA 56
   Spesialutformet sugerør
   Sugerørets åpning er spesialutformet med fordypninger på begge sider for bedre sugeeffekt og for å ikke suge seg fast i overflater.
  • SHA 56
   Trinnløs justerbar gass
   Justerbart gassnivå så blåsekraften kan tilpasses etter arbeidsoppgave og underlag.
  • SHA 56
   To batteristillinger
   Batteriet kan settes i to ulike stillinger i maskinen. I transportstilling er batteriet fast i maskinen, men kommer ikke i kontakt med kontaktflatene. I driftsstilling er batteriet helt innsatt og batteriets og maskinens kontaktflater ligger mot hverandre.
  • SHA 56
   Verktøyløs endring
   Maskinen endres raskt og enkelt mellom blås og sug, helt uten verktøy. SHA kan først startes når alle rør sitter ordentlig på plass og gitteret mot viften er stengt.