Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk
  Leverandør: ANDREAS STIHL A/S

  Stihl Kjedesag MSA 300 C-B Batteri SOLO

  SKU: 27213
  Produsent varenr.: MA022000031
  STIHL MSA 300 er den første batteridrevne motorsagen som STIHL har utviklet for profesjonelt arbeid. Effekt på hele 3,0 kW oppnås med det meget sterke batteriet AP 500 S, som er spesielt utviklet for denne motorsagen og gir en imponerende kjedehastighet på 30 m/s. Sammen med .325'' RS PRO-sagkjedet og Light 04-sverdet får du en svært høy skjæreeffekt og en lav vekt. God ergonomi også ved langtids bruk takket være en smal og hendig konstruksjon med svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystemet. Motorsagen kommer med intuitiv drifts- og kontrollpanel med LED-visning, integrert kjøleluftfilter, integrerte muttere på sverddekselet og justerbar oljepumpe. Komfortabelt arbeid: STIHL MSA 300 C-O leveres som standard med oljesensor Kraftig ytelse og tre ulike driftsmoduser sørger for optimalt arbeid ved felling, kvisting og kapping. God ergonomi også ved langtidsbruk takket være smal og hendig konstruksjon, svært god balanse og STIHL antivibrasjonssystemet. Leveres som standard med oljesensor og LED-visning slik at brukeren får informasjon ved oljemangel.
  SKU: 27213
  Produsent varenr.: MA022000031
  Tilgjengelighet: Estimert på fjernlager – Sendes innen 4-7 Virkedager
  • ReduksjonsfunksjonZoom
   Reduksjonsfunksjon

   Ved høye temperaturer på grunn av ekstra høy belastning reduserer elektronikken strømmen. I stedet for at motoren slår seg av, kan du fortsette å kappe ved å bruke reduksjonsfunksjonen. Når batteriet begynner å bli lavt (ca. siste LED på batteriet), reduserer elektronikken strømstyrken. Man vil føle en tydelige kraftreduksjon og dermed vite at det er på tide å lade batteriet, men med reduksjonsfunksjonen kan du fullføre kappingen.

  • Driftsmodus
   Driftsmodus

   TILPASSET DITT ARBEID. Denne motorsagen har 3 forskjellige driftsmoduser. I "Eco"-modus jobber motorsagen med redusert kraft for maksimal batterilevetid. I "fellings"-modus har du høyest mulig dreiemoment ved redusert kjedehastighet for å sage så jevnt og kraftig som mulig. I «kvisting»-modus har du en spesielt høy kjedehastighet for presise kutt. Bruk aktiveringsknappen for å starte motorsagen i ønsket modus.

  • FleecefilterZoom
   Fleecefilter

   Fleecefilteret i MSA 300 gir en konstant og høy effekt – selv under tøffe forhold. Det meget fine porefiltermaterialet holder til og med fint støv og smuss borte fra elektronikken og den elektriske motoren. For å rengjøre, demonter luftfilteret og spray det med STIHL Varioclean, skyll det med varmt vann etter at det har stått på en kort stund og la det tørke. Da er det klart for start igjen.

  • KontrolldisplayZoom
   Kontrolldisplay

   MSA 300 har et elektronisk kontrolldisplay med LED-indikasjon. Det er tre driftsmoduser å velge mellom, og maskinen er både enkel og sikker å jobbe med. Velproporsjonert display slik at du som bruker alltid har god oversikt over all viktig informasjon vedrørende motorsagen, som f.eks. driftsstatus eller kjedebremsstatus.

  • Kontrollknapp med potensiometerfunksjonZoom
   Kontrollknapp med potensiometerfunksjon

   For praktisk bruk. Med de myke komponentene i håndtaket ligger den godt i hånden, og er både enkel og sikker å kjøre. I tillegg sikres grepet av det myke belegget, spesielt når det er vått.

  • Oljesensor (O)Zoom
   Oljesensor (O)

   Oljesensoren viser med tydelig LED-status for kjedeoljenivået. Er LED-lampen slukket, er det nok olje i systemet. Ved rødt lys er det på tide å fylle på.