Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Strips

  Strips, også kjent som kabelbindere, er et vanlig verktøy som brukes av elektrikere og andre håndverkere for å organisere og feste kabler og ledninger. Strips er vanligvis laget av plast og har en låsemekanisme som holder dem på plass når de strammes rundt en kabel eller ledning.

  Strips kommer i forskjellige størrelser og farger, og kan brukes til en rekke ulike applikasjoner. De kan brukes til midlertidig eller permanent feste av kabler, og er vanligvis en kostnadseffektiv løsning for organisering av kabler og ledninger.

  Elektrikerutstyr inkluderer også annet verktøy og utstyr som brukes av elektrikere, som for eksempel kabelkuttere, kabelskjøter, kabelsko, skrutrekkere, multimeter, og mer.

  For å velge riktig størrelse og type strips for applikasjonen, er det viktig å vurdere størrelsen og mengden av kabler som skal festes, samt miljøet der de skal brukes. Det er også viktig å velge produkter av høy kvalitet fra pålitelige produsenter for å sikre sikkerhet og pålitelighet i arbeidet.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av verktøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Kabelstripsholder 26x26mm SB2B 100pk

  kabelstripsholder til å feste til flate overflater for å holde kabler, ledninger, rør etc. Leveres i pakker på 100 stk. Festes enkelt med selvklebende tape. Det anbefales å feste holderen med skruen i tillegg. Passer til kabelstrips med maksimal bredde på opptil 4,8 mm