Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Produkter tagget med 'svart'

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  GENSER 2818 M/KORT GLIDELÅS SORT SNICKERS

  kr 561,25
  Denne sweatshirten med halv glidelås er designet for holdbarhet og komfort, utstyrt med MultiPockets™ for praktisk oppbevaring. Sweatshirt med normal passform, i myk bomull/polyesterblanding og ren design med plass til firmaprofilering.

  JAKKE 1200 SOFTSHELL SORT SNICKERS

  kr 1 661,25
  Softshell arbeidsjakke som er ideell til daglig bruk for pålitelig beskyttelse mot vind og kulde. Arbeidsjakken er lagd for at man skal kunne være forberedt på det meste, og den kombinerer arbeidskomfort med fleksibilitet.

  SHORTS 6141 SORT/SORT SNICKERS WORKWEAR

  kr 1 061,25
  Slim fit arbeidsshorts i stretch med hylsterlommer. Strategisk plassert 4-veis stretch på baksiden og i skrittet for økt fleksibilitet og komfort.

  MOELV HÅNDVERKSBUKSE 4-VEIS STRETCH SVART

  kr 3 348,75
  Håndverksbukse i full stretch som har en utrolig god bevegelsesfrihet og komfort. Med bomull og viscose på innsiden, er buksa myk og behagelig mot huden. Metervaren har også den egenskapen at den slipper ut fukt fra kroppen, slik at buksa føles kjølende og holder seg tørr. Buksa har stikklommer i front, hengelommer og innvendige knelommer i original Cordura® med 2-veis stretch, baklommer med klaff, feste for hammerholder på begge sider og dobbel tommestokklomme plassert over sidesøm. Lårlomme venstre side med integrert lomme for mobiltelefon. Denne stretchbuksa er en av få på markedet som kan maskinvaskes på 60 grader.

  MONTERINGSHANSKE FORET FINGERDYPPET BS

  kr 101,25
  Fingerdyppet monteringshanske belagt med nitrilskum i hudvennlig, pustende materiale. Håndbak i nylon og spandex. Fôr i børstet polyester. Bruksområde: Til krevende presisjonsarbeid innen mekanisk og teknologisk industri der det kreves god fingerfølsomhet.

  Tecos Unbrakosett 8 deler 1/2" FK

  kr 1 690,00
  TECOS bitspipesett 1/2″ lange – Unbrako sett med lange unbrakopiper Bitslengde: 140 mm Innhold: 8 stk Unbrakopiper: 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17 mm

  SNICKERS JAKKE 2887 LOGO SORT

  kr 923,75
  Sweatshirt-jakke med glidelås designet for holdbarhet og komfort. Denne arbeidsjakken med normal passform er lagd av en tykk og myk blanding av bomull og polyester, og den rene designen har plass til firmaprofilering.

  SNICKERS HETTEJAKKE 2888 LOGO SORT

  kr 1 161,25
  Myk og komfortabel hettejakke med glidelås. Hettejakken har den iøynefallende Snickers Workwear-logoen brodert på en ekstra tykk høykvalitets bomull/polyesterblanding som er ypperlig til daglig bruk.

  SNICKERS FLEECEJAKKE 8004 SORT 37.5

  kr 1 311,25
  Fleecejakke til daglig bruk i kalde omgivelser. Jakken kombinerer varme og arbeidskomfort med fleksibilitet og har 37.5®-teknologi som gir avkjølende komfort i varmere omgivelser.