Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Synlighetstøy

  Synlighetstøy er et viktig plagg for de som jobber i områder med lav siktbarhet og høy risiko for ulykker, som veiarbeidere, byggearbeidere, eller andre yrker som utføres utendørs i mørket eller dårlige værforhold. Disse klærne er vanligvis laget i sterke farger som rødt, oransje eller gul, og er ofte utstyrt med reflekterende materialer for å øke synligheten. Synlighetstøy kan inkludere alt fra jakker og bukser, til vest og hatter, og er ofte pålagt av arbeidsgivere i henhold til helse- og sikkerhetsforskrifter. Riktig bruk av synlighetstøy kan bidra til å forhindre alvorlige ulykker og beskytte arbeidstakere mens de utfører sine oppgaver.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av arbeidstøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  PIRATBUKSE KL 2 6134 HP GUL

  kr 1 586,25
  Trenger du synlighetsklær på en varm dag er denne piratbuksen et godt valg. Avkjølt komfort med alle funksjoner og KneeGuard™ Pro knebeskyttelse.

  SNICKERS HV STRETCH BUKSE 6243 GUL/SORT HL

  kr 1 623,75
  Behagelig arbeidsbukse med stretch høy synlighet i henhold til klasse 2 med smal passform for daglig bruk. Beregnet for optimal jobbkomfort og sikkerhet i situasjoner med dårlig sikt.

  GJØVIK VINTERBUKSE GUL/SVART KL. 2

  kr 2 466,25
  Vinterbukse med seler og stikklommer med glidelås. Glidelås med klaff og trykknapp i bein. To baklommer med glidelås, tommestokklomme. Innvendig snøstopper i bein. Vannsøyle 10 000 mm, pustende 4000 mvp. EN 20471 Kl. 2, EN 343.

  BUKSE DOKKA KL. 1 GUL/SVART

  kr 1 142,50
  Bukse i klassisk design. Myk metervare i komfortabel bomull og slitesterk polyester. To-nålssøm i ben, lommer og skritt. Forsterket i skritt med kile. Gylf med YKK® glidelås, knapp strikk i linning. Beltehemper. To forlommer. To baklommer. Mobiltelefonlomme på venstre side i linning, delvis festet for optimal bevegelighet. Lårlomme med ekspansjonsfold og klaff med trykknapp. Tommestokklomme med utvendig lomme, delvis festet for optimal bevegelighet. 50 mm LOXY® refleks med to-nålssøm på ben.

  SNICKERS VANNTETT PARKAS 1830 KL3 GUL

  kr 4 247,50
  High-Vis arbeidsparkas med vanntett konstruksjon og isolerende design. Stretchpaneler gir bevegelighet for økt arbeidskomfort, spesielt under kalde og fuktige vinterforhold.

  HETTEJAKKE 8039 GUL SNICKERS WORKWEAR

  kr 1 248,75
  Hi-Vis hettejakke til hverdagsbruk med normal passform, egnet til firmaprofilering, utstyrt med varmeforseglet refleks for ekstra smidighet og komfort.