Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Tilbehør

  Tilbehør som kneputer, bukseseler og belter er viktige elementer i arbeidstøyet som kan øke både komforten og funksjonaliteten. Kneputer gir ekstra beskyttelse og støtte til knærne for de som jobber på gulv eller i knestående stillinger. Bukseseler gir ekstra støtte og hindrer at buksene glir ned når man jobber i mer aktiv arbeid. Belter gir også en ekstra dimensjon av støtte og kan bidra til å holde arbeidsbukser på plass. Disse tilbehørene er vanligvis laget av slitesterke og robuste materialer, og kan være et verdifullt tillegg til enhver arbeidsutrustning.

  Hos oss i Jegard finner du et stort utvalg av tilbehør til arbeidstøy. Er du usikker på hva som passer ditt behov best? Ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøk vår flotte butikk rett utenfor ring 3 i Oslo.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  SNICKERS KNEPUTER 9169 D30 ONESIZE

  Ergonomisk formede kneputer som gir avansert knebeskyttelse ved arbeid som innebærer at man ofte står på knærne. Putene er beregnet for daglig bruk og er i et slitesterkt D3O®-materiale som gir økt beskyttelse mot støt.