Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Tilbehør måleutstyr

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH STATIV BT 170HD PROF

  Robust aluminiumutførelse som står stødig på ethvert underlag. Hurtiglås ved hjelp av Quick-Clamp-System. Høy bestandighet mot miljøpåvirkninger. 5/8"-gjengeadapter.

  Bosch Avstandsmåler GLM 50-22.

  Produktfordeler: GLM 50-22 Professional takler tøffe forhold på byggeplasser. IP65-designen gir full beskyttelse mot støvpartikler og vannstråler, og det støtabsorberende huset tåler fall på 1,5 meter selv på hard betong. Favorittmålefunksjoner eller -innstillinger kan angis med en programmerbar knapp. Det intuitive brukergrensesnittet støtter 30 språk og består av en fargeskjerm med store tall-modus for bedre lesbarhet. En ny hjelp-funksjon som viser alle målealternativene gjør betjeningen selvforklarende. Utstyr og bruk: For elektrikere, VVS-installatører og rørleggere er den perfekt ved plassering og tilpassing av elementer på trekonstruksjoner, forskjellige vanlige konstruksjoner og mørtelfrie konstruksjoner. I forbindelse med innvendige arbeider er den perfekt til beregning av materialbehov for malere, gulvleggere, flisleggere og tømrere. Tilleggsinformasjon: Lang batteritid uansett om alkaliske batterier eller tilleggsutstyret li-ion-batteripakke brukes.

  BOSCH MÅLESTOKK GR 500 PROF

  For alle målinger av bakkehøyder

  Laserbriller Grønne

  Dette er en brille som brukes for å kunne se laserstrålen under ugunstige forhold. Til Grønn laserstråle.

  BOSCH MILLIMETERMOTTAKER LR45

  Den robuste lasermottakeren LR 45 Professional gjør det enkelt å se grønne og røde laserstråler. Enhetens lange mottaksområde og det tosidige displayet med bakgrunnslys med mm-utligningsfunksjon gjør det enkelt å se laserstrålen. Den er alltid klar for bruk i krevende miljøer: Et ergonomisk mykt håndtak og kapslingsgrad IP 66 mot støv og vann sørger for at den er ideell for tøffe forhold. Seks forskjellige følsomhetsinnstillinger og tre voluminnstillinger (inkl. av) gir fleksibilitet til enkel justering til enhver arbeidsplass. LR 45 Professional er egnet både for utendørs og innendørs bruk og er et perfekt hjelpemiddel ved oppgaver som utsjakting, landskapsarbeider, fasadearbeider, betongsprøyting, VVS-installasjon og mye annet. LR 45 Professional har en rekkevidde på hele 300 m. Det integrerte vaterpasset gjør enhver nivelleringsoppgave enda lettere.

  Bosch GR 240 Målestav.

  For alle målinger av bakkehøyder Robust aluminiumprofil av høy kvalitet Uttrekkbar opptil 2,4 m For bruk også under ekstreme forhold

  Bosch BT160 Laserstativ.

  Allsidig aluminiumsstativ Hurtiglås Enkel transport ved hjelp av skulderbelte Står stødig på ethvert underlag