Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Tips til om hvordan kle deg smart på vinteren

  onsdag 26. februar 2020

  Slik kler du på deg etter lag-på-lag-prinsippet

  Vårt råd er å kle seg i tre lag for å holde seg varm, tørr og komfortabel.

  1. Hold deg tørr og dermed også varm

  Første lag for fukttransport: Det du har nærmest kroppen er avgjørende for å holde seg tørr og ventilert. Alt vårt undertøy tilbyr sømløs komfort og fantastisk passform, men med ulik grad av ventilasjon og varme, alt etter hvor aktivt du jobber. Velg fra vår undertøykolleksjon: FlexiWork, Flexi-Work Merinoull eller LiteWork 37.5® for aktiv fukttransport.

  2. Hold på varmen

  Andre lag isolerer: Luftige materialer egner seg ypperlig som lag nummer to. Våre plagg er designet for å isolere ved å danne en luftlomme rundt kroppen som holder deg varm. Velg blant vårt rikholdige utvalg av mellomlag i materialer som mikrofleece, fleece, fiberpels og vattert.

  3. Et skall som trosser elementene

  Et tredje lag som beskytter mot været: Siste steg for å gjøre deg ordentlig tildekket er et ytterlag av høy kvalitet som gir pålitelig beskyttelse mot vind og vann. Velg plagg som er vanntette og pustende, samtidig som de er så slitesterke at de tåler slitasje fra hardt arbeid og holder deg tørr, varm og komfortabel under kalde, vindfulle og våte forhold.

  3. Et skall som trosser elementene

  Ikke glem hodet

  Det å holde hodet kaldt er ikke noe man bør ta bokstavelig. Det er faktisk langt mer fornuftig å holde hodet varmt og godt.

  En hettejakke er en god start, men husk alltid caps eller lue. Spesielt på kalde dager.

  Ikke glem føttene

  Vår nye sokkeserie har alltid en modell som passer, uansett arbeidsmiljø. For eksempel en blanding av merinoull og sterke Cordura-fibre for komfort og stor slitestyrke. Og går ikke glipp av våre sokker i det nye materialet 37.5® som gir den ultimate tørre opplevelsen med utmerket fukttransport.

   

   
   
   

  NOEN GODE PRODUKTER SOM SAMSVARER MED DENNE ARTIKKELEN

   
   
   
  Legg igjen din kommentar