Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Vaskemiddel

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  KCL Wipes Ultragrime Anti-Bac 100pk

  Den unike formelen til disse servietter gjør at hver overflate er trygg og smussfri, det betyr at de fungerer raskt og effektivt i selv de mest utfordrende miljøene. 100 XXL kluter.

  Oksid-løser Metallpartikkelfjerner 1ltr spray

  AdProLine® Oksid-løser er en oksid-løser som er mye mer effektiv på spesielt flyverust og andre sure forurensninger. Fungerer utmerket på alle utvendige flater av motorkjøretøyet, som f.eks. lakkerte flater, plast, gummi, glass, rustfritt, aluminium, krom detaljer mm. AdProLine® Oxid-løser er pH-nøytral. Når AdProLine® Oksid-løser fjerner forurensningene, blir det en kjemisk reaksjon, og når den er ferdig, forandrer den farge til lilla. Fra starten er AdProLine® Oksid-løser transparent i fargen.

  KCL Wipes Ultragrime Power Scrub 80 Pk

  Enten du trenger å vaske bort i olje, fett, blekk, maling, silikoner eller uherdet PU-skum, vil UltraGrime® Pro Power Scrub Clothwipes håndtere det. Med et spesialdesignet ultrasterkt tøystoff som har en grov slipende side med et kraftig fett oppløslig rengjøringsmiddel, er dette kanskje de mest effektive smusservietter på markedet. De vil løse fett og skitt, samtidig som de er trygge for hender og hud, produktet er dermatologisk testing. Det beste av alt er at disse klutene forblir fuktige og brukbare mye lenger enn noen annen klut på markedet, slik at du enkelt kan gå fra det ene Jobben til den andre med rene hender og uten fare for at wipes`n blir uttørket.

  Soppec Multirengjøring Spray 600ml

  Denne universalrengjøringen er egnet for nesten alle overflater, og de fleste typer skitt. Fjerner bl.a. fett, nikotin, silikon og fingeravtrykk fra ulike overflater. Produktet er antistatisk og kan påføres alle glatte flater, som ikke er porøse. 12 stk. i kartong.

  M-tork Tørkerull Std.1 lag 1.6 Kg

  Antall lag: 1 Bredde: 205 mm Diameter: 190 mm

  Krystal Grønnsåpe

  Anbefalt bruk: Vaskbare gulv Beholdertype: Flaske Kapasitet: 750 ml

  Lano Håndsåpe 300ml

  Lano er for liten og stor. Mild og kremet håndsåpes om passer for sensitiv hud. Mildt parfymert Fri for parabener, fargestoffer og allergener

  Renax / Zalo oppvaskmiddel 7,5 dl

  Markedets desidert nummer en til manuell oppvask. Et nøytralt og svært effektivt og drøyt håndoppvaskmiddel som er mild mot hendene.

  Jif Universal Rengjøring 0,5L

  Få all glansen uten noen striper med denne universalrengjøringssprayen fra Jif. Fjern bryet ved rengjøring med dette universalmidlet. Denne formelen sørger for rask tørking uten å gi streker, belegg eller rester. Spray den friskt duftende væsken på en hvilken som helst vindus-, speil- eller glassoverflate, og se at skitt, belegg og vannflekker forsvinner etter ett tørk. Den kraftige formelen er også fantastisk å bruke på andre harde overflater i hjemmet eller på kontoret. Armaturer i krom og rustfritt stål vil skinne blankt ved regelmessig bruk. Den har også luktnøytraliserende teknologi som ikke maskerer lukt, men samler og fjerner vond lukt fra luften, slik at rommene dufter friskt. Denne formelen er ideell for å dekke behovet for kraftige rengjøringsmidler av høy kvalitet til bruk i hoteller, restauranter, sykehus og andre kommersielle anlegg. Generell rengjøringsspray Fjerner raskt støv, fett og flekker Tørker raskt uten striper eller linjer Gir skinnende blanke overflater Allsidig løsning for glass, speil og overflater av krom eller rustfritt stål Luktnøytraliserende teknologi gir frisk luft under rengjøringen Duft: Frisk Farge: Blå Volum: 500 ml

  Soppec Graffitifjerner 500 ml

  Løsningen for nesten alle graffitiproblemer. Fjerner effektivt graffiti fra malte, lakkerte eller belagte materialer, Trespa, Plexiglas, polykarbonatplater, osv. uten å skade dem. Fungerer på alle typer overflater: dører, trafikkskilt, persienner, tog, buss og T-bane osv.

  Kcl Microvask 5ltr

  Vannbasert avfettingsmiddel, med fosfat, for engjøring av malte og lakkerte overflater, som bil, hjul og utstyr, smøregraver og verkstedgulv. Fjerner generelt smuss, olje, sot, veisalt, asfalt og fett. Påføres med lavtrykk og spyles av med høytrykk.

  White Spirite 1 ltr,

  For tynning av olje-/alkydmaling og rengjøring av malerverktøy. Fjerner også flekker av olje, stearin, maling, asfalt og skismøring etc.

  Microvask KCL 1 Ltr. Avfetting

  Vannbasert avfettingsmiddel, med fosfat, for engjøring av malte og lakkerte overflater, som bil, hjul og utstyr, smøregraver og verkstedgulv. Fjerner generelt smuss, olje, sot, veisalt, asfalt og fett. Påføres med lavtrykk og spyles av med høytrykk.

  Felgrens KCL 1 Liter m/ Trigger

  Flytende spesialrensemiddel for rengjøring av lettmetall- og stålfelger. Fjerner bremsestøv, olje, asfalt og veisalt. Fosforsyrebasert. Ferdig konsentrat, klart til bruk.

  Sitrusvask 1 ltr.

  Microemulsjon til tyngre rengjøringsoperasjoner for kjøretøy og maskiner, samt for tyngre industriell rengjøring, f.eks. smøregraver og verkstedgulv. Fjerner generell smuss, sot, veisalt, asfalt og fett. Påføres med lavtrykk og spyles av med vann.

  KCL Wipes Ultragrime 100 Pk

  Store, myke, effektive og svært elastiske rensekluter, 38x25cm. Fjerner raskt gjenstridig skitt og smuss, som olje, maling, fett, silikon og lim. Trygg å bruke på hender uten skrubb/slipe midler som gjør den veldig snill mot huden. Effektiv til rens/vask av verktøy og overflater. Dermatologisk testet. Alkoholfrie, antibakterielle, med aloe-ekstrakt og vitamin E. Miljøvennlig, resirkulerbar emballasje.

  Rødsprit 1 Ltr

  AdTechLine® rødsprit, brensel til spritapparater og stormkjøkken. Brenner uten å sote. Kan også benyttes til rengjøring av vinduer og speil, samt flekkfjerning og avfetting.