Close
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Verktøyveske,Bag,sekk

  Vertøysekker og verktøyvesker

  En verktøysekk er et nyttig tilbehør for å organisere og transportere verktøy i. Hos oss finner du et utvalg av forskjellige typer, fra små verktøyvesker til større verktøysekker med flere rom. Med en god verktøysekk gjør du det enkelt for deg selv å finne verktøyet du trenger, og beskytter samtidig verktøyene dine mot skade.

  For profesjonelle håndverkere er det viktig å ha utstyret sitt i orden, det er med på å skape en god struktur og orden i arbeidshverdagen. Verktøysekkene du finner hos oss er laget i slitesterke materialer og har polstrede rom som er med på å bevare verktøy og beskytte de mot slag eller annen type skade. Du kan også velge mellom modeller som innehar forskjellige justerbare stropper og håndtak, slik at du får en verktøyveske som er enkel å håndtere slik du selv ønsker. Enkelte av modellene du finner hos oss har også hjul som gjør det lettere å transportere verktøyene til steder hvor det er vanskelig å bære verktøyene.


  Hos oss finner du verktøyvesker tilpasset for ulike typer bransjer, fra elektrikervesker til vesker for mekanikere og bygningsarbeidere. Kom gjerne innom butikken vår på Bryn i Oslo om du ønsker en nærmere titt på utvalget vårt.

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  CLC HOLDER 5023 TRÅDLØS DRILL

  Our deluxe cordless drill holster is angled for better balance, has a safety strap with a quick release buckle, and features multiple pockets and sleeves to organize bits and accessories.

  Bosch Verktøybag Large 67L.

  Bosch Professional håndverkerveske stor.

  BOSCH BELTE SETT 108/GWT 2/GWT 4/2XPROCLICK HOLD.

  Produktfordeler: Dette er verktøybeltesettet for raskt og enkelt bytte av arbeidsoppgave. Settets verktøybelte 108 er svært ergonomisk med det lette materialet og den integrerte polstringen på baksiden. De to belteveskene GWT 2 og GWT 4 har rom som sørger for enkel tilgang og separat oppbevaring av verktøy. Alle ProClick Holder-enhetene og belteveskene festes raskt og enkelt. Utstyr og bruk: Sørger for at man unngår å bruke tid på å lete etter verktøy i løpet av arbeidsdagen, ettersom alt man trenger, alltid er for hånden. Begge verktøyveskene er punkteringssikre og er laget av 1000D-polyester, for svært høy slitestyrke. Med Bosch Professional ProClick System er det enkelt å sette på, bytte og justere ProClick-beltevesker uten å ta av beltet.

  BOSCH BELTE SETT 93/GWT 2/GWT 4/2XPROCLICK HOLDER.

  Produktfordeler: Dette verktøybeltet er perfekt for alle som ønsker å slippe å bruke tid på å lete etter verktøy i løpet av arbeidsdagen. Integrert polstring på baksiden gjør beltet ergonomisk og sørger for ekstra komfort. De to belteveskene GWT 2 og GWT 4 har rom som sørger for enkel tilgang og separat oppbevaring av verktøy. Smart design sørger for at alle ProClick Holder-enheter og -beltevesker festes raskt og enkelt. Utstyr og bruk: Med dette settet er alt nødvendig verktøy alltid for hånden. 1000D-polyester gjør den robuste vesken punkteringssikker. Med Bosch Professional ProClick System er det enkelt å sette på, bytte og justere ProClick-beltevesker uten å ta av beltet.

  Milwaukee Ryggsekk Low Profile

  Utformet i 1680D ballistisk nylon med solide metall glidelåser for økt motstandsdyktighet. Forsterket bunn beskytter ryggsekken mot skader på byggeplass. Justerbar brystrem og festestropper for rullebag. Polstret og pustende bæresele fordeler vekten jevnt, for bedre komfort og prestasjoner på jobb. 22 lommer, inkludert en polstret mappe for optimal organisering.

  VERKTØYBAG MED 30 LOMMER

  Verktøybag med 30 lommer. Gummihåndtak for godt grep. Skulderrem. Materiale polyester.

  Ergodyne Verktøyryggsekk dobbeltrom 23 kg

  Kraftig og funksjonell ryggsekk for ergonomisk transport og smart oppbevaring av håndverktøy. Sekken har to rom med 8 D-ringer, og 26 ulike lommer og holdere for verktøy. Utvendig har sekken flere festepunkt og 7 ulike lommer og to D-ringer. Verktøysekken er utstyrt med store plastkopper under, kraftige glidelåser og god polstring i rygg og på stropper som gjør den meget komfortabel å bære. Kapasitet 23 kg

  Raaco 20" Tube Toolbox

  Den nye serien Raaco Toolbag Pro er en profesjonell verktøyveske med et stort antall forsterkede lommer med høy slitestyrke, et stort rom i veskens fulle lengde til stort verktøy samt hard bunn med kraftige gummiføtter, som hever tasken over underlaget. Det sterke bøylehåndtaket med gummigrep kan vippes til siden, så du har enkel adgang til innholdet i vesken. Bæreremmen er avtagbar og justerbar og er ergonomisk utformet, så den skåner skulderen ved høy vekt. Rett og slett en komplett proff veske. Lav vekt!

  Verktøyveske,Bag,sekk

  Filter by:

  Clear All