Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Vernebriller

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  HELLBERG ARGON BLUE AF/AS VERNEBRILLE

  kr 302,50
  Hellberg Argon er en av de mest avanserte vernebrillene på markedet. Vinkelen ved tinningene kan justeres i tre trinn for god og tett passform, og kombinert med det doble, myke materialet som brukes ved tinningene og i nesebroen, får du overlegen komfort og grep uansett arbeidsoppgaver. Disse allsidige vernebrillene finnes med en reke linser og belegg, noe som gjør dette til fagfolkenes førstevalg!

  HELLBERG KRYPTON CLEAR AF/AS ENDUR VERNEBRILLE

  kr 261,25
  Hellberg Krypton setter en ny standard når det gjelder stil, komfort og passform for vernebriller. Designen med en innfatning med flytende linse kombinert med det myke, doble materialet ved tinningene og nesebroen, sikrer perfekt passform for alle brukere. Tilgjengelig med en rekke linser og belegg, slik at alle finner sin modell.

  HELLBERG HELIUM CLEAR AF/AS VERNEBRILLE

  kr 178,75
  Hellberg Helium vernebriller er svært lette og er utformet for å være enkle å tilpasse. Brillene er standard utstyrt med belegg som beskytter mot riper og dugg, og finnes med tre linsefarger for mange bruksområder. Den slanke formen ved tinningene gjør de perfekte sammen med hørselvern, siden de har minimal påvirkning på dempingen.

  VERNEBRILLE UNIVET 568 KLAR

  kr 62,50
  Enkel og lett vernebrille fra UNIVET.

  VISIR TIL IRIS GRÅ

  kr 259,88
  Visir til IRIS 2 hjelm mørk-grå farge

  VISIR TIL IRIS KLAR

  kr 259,88
  Visir til IRIS 2 hjelm i klar-farge

  VERNEBRILLE TETTSITTENDE 3M

  kr 214,50
  3M tettsittende vernebrille i silikonmateriale som gir god tetning. Beskytter mot støv og væskesprut og kan rengjøres med løsemidler. Den er delvis ventilert og har utskiftbar Acetatlinse. Ripefri og antidugg behandlet med klar linse. Oppfyller kravene i EN 166.

  VERNEBRILLE BOLLÉ COBRA HD KLAR

  kr 136,12