Close
0 varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Vernebriller

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  3M JUSTERBAR BRILLESNOR

  kr 23,75

  VISIR TIL IRIS GRÅ

  kr 543,75
  Visir til IRIS 2 hjelm mørk-grå farge

  VISIR TIL IRIS KLAR

  kr 521,25
  Visir til IRIS 2 hjelm i klar-farge

  PELTOR INTEGRERT VERNEBRILLE KLAR LINSE

  kr 296,25
  3M Integrert vernebrille V9C har klar linse og festes enkelt på hodeinnredningen til 3M vernehjelmer. Unik design gjør det svært enkelt å flytte brillen opp mellom hjelmskallet og hodeinnredningen. Vernebriller som lett festes til 3M vernehjelmer for øyevern. De integrerte vernebrillene sitter godt på brukeren og gir utmerket beskyttelse mot partikler og støv og er godkjent etter EN 166. Robust belegg på linsene minimerer fysiske og kjemiske skader. Enkel å justere for god passform

  3M Vernebrille klar linse

  kr 210,00
  Vernebrille med svært lav vekt og moderne design. Linsevinkelen kan justeres og brillestengene er myke og fleksible. Linsen er ripefri og antidugg behandlet.

  3M Vernebrille Solus Mørk linse

  kr 277,50
  Vernebrille med fargetonede brillestenger. Linsedesignet gir brukeren større synsfelt og bedre komfort. Veier kun 23 gram. Ripefri og antidugg behandlet. Oppfyller kravene i EN 166.

  3M Vernebrille Solus Klar linse

  kr 315,00
  Vernebrille med fargetonede brillestenger. Linsedesignet gir brukeren større synsfelt og bedre komfort. Veier kun 23 gram. Ripefri og antidugg behandlet. Oppfyller kravene i EN 166.

  Metaliks Sport vernebrille 3M klar

  kr 348,75
  Vernebrillen har allergitestet metallramme og brillestenger med formbare gummitupper for ekstra komfort og justerbarhet. Kraftig buede linser gir meget god beskyttelse og optimalt synsfelt. Ripefri og antidugg behandlet. Oppfyller kravene i EN 166.

  VERNEBRILLE TETTSITTENDE 3M

  kr 363,75
  3M tettsittende vernebrille i silikonmateriale som gir god tetning. Beskytter mot støv og væskesprut og kan rengjøres med løsemidler. Den er delvis ventilert og har utskiftbar Acetatlinse. Ripefri og antidugg behandlet med klar linse. Oppfyller kravene i EN 166.