Close
0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Vinkelsliper

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  BOSCH DIAMANTSKIVE TIL METALL 180MM

  kr 1 104,00
  Skjæring i metaller som stål og støpejern har tradisjonelt slitt hardt på vinkelsliperskivene, og den kjemiske lukten av kappeskiver som brenner under skjæring, er velkjent for mange. Med EXPERT Diamond Metal Wheel er det slutt både på denne lukten og på de jevnlige turene til butikken for å kjøpe nye metallskiver. For håndverkere og bygningsarbeidere som er lei av å kaste kappeskiver og penger ut av vinduet, er de store Bosch EXPERT Diamond Metal Wheel-kappeskivene for vinkelsliper en gavepakke.

  BOSCH DIAMANTSKIVE MULTI 180MM

  kr 1 941,00
  På moderne byggeplasser må man skjære i mange forskjellige typer harde materialer, og disse sliter mye på verktøyene. EXPERT MultiMaterial-skiven er det perfekte tilbehør for travle håndverkere som trenger å skjære i betong, murstein, takstein og armert betong. Denne skiven gjør jobben sin med stor utholdenhet. Denne kombinasjonen av avansert design og optimale diamantkorn gir Bosch EXPERT MultiMaterial-diamantkappeskiven en unik slitestyrke. Den skjærer pålitelig og varer lenger enn selv andre diamantskiver fra Bosch – noe som til sjuende og sist gir en betraktelig merverdi.

  Kappeskive 125mm Aluminium 1,0mm

  kr 62,50
  Bruksområde: Spesialskiver for ikke jernholdige metaller, som aluminium, titan, nikkellegeringer, kobber, bronselegeringer m.m. Fe, S og Cl < 0,1%

  Bosch Diamantskive XL Multi 125 X-lock

  kr 1 191,00
  På moderne byggeplasser må man skjære i mange forskjellige typer harde materialer, og disse sliter mye på verktøyene. EXPERT MultiMaterial-skiven er det perfekte tilbehør for travle håndverkere som trenger å skjære i betong, murstein, takstein og armert betong. Denne skiven gjør jobben sin med stor utholdenhet. Kombinasjonen av avansert design og optimale diamantkorn gir Bosch EXPERT MultiMaterial X-LOCK-diamantkappeskiven en unik slitestyrke. Den skjærer pålitelig og varer lenger enn selv andre diamantskiver fra Bosch – noe som til sjuende og sist gir en betraktelig merverdi.

  Makita Diamantblad 125x20mm

  kr 211,25

  Bosch Diamantblad 230mm Best Stone.

  kr 2 141,00
  Best for Stone-diamantkappeskiven gir raske kutt i alle typer stein. De lasersveisede diamantskjæresegmentene med en høyde på 15 mm er slitesterke for raske kutt. Det har fartsstriper som er integrert i diamantsegmentet og reduserer sidefriksjon, noe som muliggjør arbeid ved høy hastighet. I tillegg sikrer skivens optimaliserte diamantmatrise de raskeste resultatene. Bruk skiven til skjæring i alle typer stein.

  Lamellrondell X-Lock 125mm Z60

  kr 111,62

  Lamellrondell X-Lock 125mm Z40

  kr 111,62

  Kappeskive X-Lock 125x1,6mm F41

  kr 35,00

  Kappeskive X-Lock 125x1,0mm F41

  kr 37,50

  BOSCH DIAMANTSKIVE TIL METALL 230MM

  kr 1 412,00
  Diamantmetallskiven har opptil 100 ganger lengre levetid ved kutting i metall. Stålkjernen med diamantskjærekant er ekstremt robust, og skiven opprettholder samme kuttedybde og konstant hastighet i hele skivens levetid. Takket være Boschs Diamond Technology knuses ikke skiven hvis den mistes ned, og den avgir ikke kjemisk lukt eller overflødig støv under kutting. Den er egnet for skjæring av metall, herunder stål, støpejern, rustfritt stål og kobber. Bosch-diamantmetallskiver overholder de strengeste sikkerhetskravene, som EN 13236 Den er utviklet for bruk med store vinkelslipere. Den gir høyere sikkerhet og helsevennlig kutting.

  BOSCH DIAMANTSKIVE TIL METALL XLOCK 125MM

  kr 573,00
  X-LOCK diamantmetallskiven har opptil 100 ganger lengre levetid ved kutting i metall. Stålkjernen med diamantskjærekant er ekstremt robust, og skiven opprettholder samme kuttedybde og konstant hastighet i hele skivens levetid. Takket være Boschs Diamond Technology knuses ikke skiven hvis den mistes ned, og den avgir ikke kjemisk lukt eller overflødig støv under kutting. Den er egnet for skjæring av metall, herunder stål, støpejern, rustfritt stål og kobber. Bosch-diamantmetallskiver overholder de strengeste sikkerhetskravene, som EN 13236. X-LOCK diamantmetallskiver passer også til standardvinkelslipere

  Bosch Diamantblad X-Lock Best Univ. 125X22,33MM

  kr 1 053,00

  Bosch Diamantblad X-Lock Hard`Ceramic 85MM

  kr 363,00

  BOSCH KAPPESKIVE X-LOCK STDI 125X1,0MM A10

  kr 219,00

  BOSCH SLIPESKIVE X-LOCK EFM 125X22,2X6MM

  kr 55,90

  BOSCH KOPPBØRSTE X-LOCK BØLGET INOX 0,5X75MM

  kr 448,00
  X-LOCK Heavy for Inox-koppbørster, vridd tråd X-LOCK Heavy for Inox-koppbørste med vridd tråd rengjør med en enestående effektivitet Vridd ståltråd for krevende rengjøringsoppgaver på mellomstore til store overflater Perfekt til fjerning av kraftig rust, maling eller lakk på rustfritt stål, aluminium og jernfrie metalloverflater. Produktdetaljer X-LOCK Heavy for Inox-koppbørste med vridd tråd rengjør med en enestående effektivitet. Den er utstyrt med vridd ståltråd for krevende rengjøringsoppgaver som fjerning av kraftig rust, maling eller lakk på mellomstore til store overflater. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte børstene takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  BOSCH KAPPESKIVE X-LOCK EFMI 125X22,2X1,0MM

  kr 35,20
  X-LOCK Expert for Inox and Metal skjæreskiver Expert for Inox and Metal-skjæreskiven har kraftig skjæreytelse med maksimal sikkerhet Førsteklasses skive av aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer for å redusere varmen ved skjæring Uten jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer Nøyaktig produsert glassfibernett sikrer høy stabilitet og sikkerhet ved skjæring. Produktdetaljer X-LOCK Expert for Inox and Metal-skjæreskiven har kraftig skjæring ytelse i rustfritt stål og metall med maksimal sikkerhet. Skiven er laget av førsteklasses aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer og tilsetninger for å redusere varmen som genereres ved kutting. Dette gir overflateresultater av god kvalitet og sikrer lang levetid på skiven. Skiven har heller ikke jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer. Det nøyaktig produserte glassfibernettet sikrer maksimal arbeidssikkerhet. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  BOSCH KAPPESKIVE XL MULTICONSTR 125X1,0X22,2MM

  kr 37,90
  Produktdetaljer X-LOCK Multi Construction-skjæreskivene skjærer nesten hva som helst uten at du må skifte skiver. De er laget av en spesiell blanding av slipende materiale som gjør at de kan brukes på ulike materialer. I tillegg gir den tynne skiven enkel og rask skjæring med lite bruk av makt, produserer mindre støy og støv, og hindrer blå misfarging eller kantformasjon. X-LOCK-skjæreskivene passer også standard vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  BOSCH KOPPBØRSTE X-LOCK BØLGET MESS G 0,3X75MM

  kr 251,00
  X-LOCK Clean for Metal-koppbørster, krympet tråd, kobberbelagt X-LOCK Clean for Metal-koppbørster med kobberbelagt, krympet tråd gir en ekstra fin overflatefinish Utstyrt med kobberbelagt, krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver Godt egnet til rengjøringsarbeid som fjerning av belegg og maling Kobberbelegget forhindrer korrosjon. Produktdetaljer X-LOCK Clean for Metal-koppbørsten med kobberbelagt, krympet tråd gir en ekstra fin overflatefinish. Børsten med kobberbelagt, krympet tråd egner seg til lett til middels rengjøringsarbeid på mellomstore til store metalloverflater og ikke-jernholdige overflater, for eksempel fjerning av belegg, rust og maling. De kobberbelagte trådene på børsten gir beskyttelse mot korrosjon. Egnet til bruk med X-LOCK-vinkelslipere. Det er raskt og enkelt å skifte børstene takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  Bosch Diamantblad X-Lock Best Ceramic 125MM

  kr 548,00
  X-LOCK Best for Ceramic Extra Clean Turbo-diamantkappeskiverX-LOCK Best for Ceramic Extra Clean Turbo-diamantskjæreskiven gir ekstra rene skjær i porselenTurbokant for fine resultater i alle typer hard keramikkOptimalisert diamantmatrise gir flisefrie kutt. ProduktdetaljerX-LOCK Best for Ceramic Extra Clean Turbo-diamantskjæreskiven gir ekstra rene skjær i porselen. Turbokanten er utformet for å oppnå gode resultater i alle typer hard keramikk, mens den optimaliserte diamantmatrisen gir flisefrie kutt. X-LOCK-skjæreskivene passer også til standard vinkelslipere.Rask og enkel skifting av skjæreskiver takket være det nøkkelfrie X-LOCK-systemet.

  Bosch hurtiglåsemutter med stang

  kr 302,00

  Bosch Diamantblad 2,2x150mm for slissesag

  kr 1 589,00
  Diamantkappeskive Best for Concrete 125 mm.